Prøve eksamen -muntlig!!~

Hi!

Snat ferdig med tentamener. Mangler bare matte som jeg ikke skal ha før etter jul. Men denne uka har vi settet i gang med muntlig eksamen. Ikke sånn seriøs shit, men bare så vi får vite hvordan det er..

I går fikk vi vite hva slags fag vi kom opp i og trekke oppgave. Så kunne vi bare stikke hjem og jobbe. Jeg kom opp i Samfunnsfag og har som oppgave å skrive om Rasisme/Hverdagsrasisme i Norge. En fremføring som skal vare i 15 minutter. Jeg og Minaah ville egt. komme opp i matte, men glad for at jeg ikke gjorde det(tror jeg. Cx

I dag var det veiledning(i 30 minutter) så kunne man enten sitte på skolen og dra hjem. I morra(onsdag) er den fremføring for gruppe 1(vi andre får fri), mens på Torsdag er min ''store'' dag. Dam dam daaaaah!!

 

Så langt så har jeg rundt 13 minutter av min fremføring :3

 

Synes det er trist når folk begynner å gi opp og synes det er kjipt :( Spesielt om de er godt på vei!

 

Her er noen tips om hvordan du kan få oppgaven i gang:

-Start med oppgaven med en gang du kommer hjem. Ikke drøy det. Du kan ikke utsette det for alltid! Er dessuten utrolig deilig å bli ferdig med det!

-Ikke chat eller sitt på facebook mens du jobber. Det ødelegger konsentrasjonen din. 

-Vær positiv!! Gir du opp eller sier ''Dette klarer jeg ikke!!'' så blir ingenting bedre. Når du blir lei, heller ros deg selv og se på hva du har gjort så langt, ta en pause før du setter igang ingen.

-Ta en pause når du går tom for idèr eller føler press.

-Ikke tenk for mye på hvor mange minutter fremføringen skal være. Slipp ut kunnskapen, så finner du ut til slutt hvor mange minutter du mangler av fremføringa.

-Blir du usikker på om fremføringen blir bra, sjekk gamle kommentarer/tilbakemeldinger på tidlige fremføringer fra læreren. Hun/han skriver alltid ned ting som du kunne gjort bedre.

-Kanskje det ikke er mye du trenger å gjøre? Mulig du har hatt denne oppgaven tidligere i løpet av ungdomskolen. Skjekk om du har noen gammle notater fra 8./9./10. og frisk opp minnet.

Lykke til med prøve muntlig!

 

Blogges!~

2 Credits

Karina

11.12.2012 kl.20:10

Vel, du slapp i det minste matte...

ugh, kommer til å spy snart... :(

det er ikke vanskelig eller noe, men jeg har gått tom for ideer og fremføringen min er nå på 8 min eller noe

SoapBubble

11.12.2012 kl.21:22

Karina: 8 minutter med matte er kjempe bra synes jeg! oO Tror ikke jeg hadde fått til 5 engang...... xP

Skriv en ny kommentar(Som IKKE inneholder reklame for din egen blogg..)

SoapBubble

SoapBubble

15, Gjøvik

Ingrid her! Jeg er en random retard drittunge fra Gjøvik. Mine kallenavn er bla. Bad Girl og Zeayney. På fritiden skjer det ikke så mye, bortsett fra i tankene mine. Mine interesser er bla. sang, dans og drama. Det du skal lese nå, er om mine følelser, min stil, mine meninger og MITT liv. Enjoy! ~Negative kommentarer er ikke velkommene~

Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits