Hva JEG kan om utviding av øret~

Hi.

Jaok, fikk bare lyst til å blogge om mine erfaringer om det å utvide øret, også kalt stretch piercing. Ikke forvent at jeg er noen ekspert eller noe, så dersom du skulle klare å fucke opp helt, så ikke skyld på meg. Just sying..

Jeg har ikke tenkt til å lage steg for steg, men minne deg på hva som er viktig dersom du skulle prøve dette i fremtiden og komme med tips.(Som bla. om hvilket smykke materiale du bør bruke, hvor ofte du kan utvide, hvor du kan få tak i smykker, osv)

Det første spørsmålet blir nok: Gjør det vondt?
Sånn helt ærlig så syntes jeg det ikke gjorde så veldig vondt, iallefal ikke når jeg skulle utvide med spiral. Men noe jeg anbefaler er å ikke utvide med plugg. Jeg gjorde det da jeg skulle opp i 5mm, og det gikk langsomt og smertefullt.. inrømmer at jeg var nære på å skrike, men syntes likevel det var komisk.. Cx 

Hygeine er ekstremt viktig dersom du skal utvide øret! Ta deg gjerne en dusj før du begynner. Hendene, øreflippen og smykket skal være reset og vasket aller først. Strekking av hull gjør at huden kollagenlag strekkes og blir følsom for urenheter. Du kan også massere øreflippen. Da vil blodet spre seg mer, og det kan gjøre mindre vondt under strekking.

Smykker som er laget av tre, ben, horn, sten, skjell, fosil osv.(kallt organiske smykker) egner seg ikke godt under utviding. Kun til hull som er ferdig healet/grodd(1-2 måender etter utviding). Dette er pga. bakterier og allergener(stoffer som kan skape allergi) som kan ligge på den porøse overflaten.

Dersom du opplever vond lukt er dette mulig pga. at du bruker et smykke som er av et tett materiele(som olast og metall) Disse brukes helst til å utvide med. Men dersom du har funnet din passende størrelse på hullet kan du bruke porøse(puster) smykker(det er de organiske smykkene).

 

(''Start spiral'')

(4mm)

(6mm)

(Her ser dere også 3mm(De to svarte i hjørnet). Haugen av svarte, rosa og hvite spiraler er alle 6mm.

Du kan velge å utvide selv, eller få eksperter til å gjøre det for deg. I gjøvik er nok de nermest folka på på Lillehammer(Se link nederst i innlegget). 

Jeg gjorde det selv, men tror fint lite på at folk er så merkelige som meg der ute, så vil anbefale og snakke med folk som har peiling først. Selv så bare skummleste jeg litt på googlr. Jeg synes egt det har gått utrolig bra så langt.(Har utvidet i 2-3 måender). Har ikke hatt plager med vond lunkt, Blow-out, uhell(som splitting av øreflipp, ol. 

Jeg hadde et hull i øre fra før av, og fannt et lite smykke og stappet det inn(Øverste bildet. Smykke ser mindre ut i virkeligheten). Har desverre ingen anelse om hvor mange mm. det er. Jeg kjøper smykkene mine på eBay.no, siden det er veldig billig. Her i Norge måtte jeg betale 200kr for et smykke, når det var et for 11 kr på eBay. Ikke mye vits i å betale flere hundrelapper på et smykke du skal bruke midlertidig.. 

Jeg skifta smykke hver ca. 3 uke. Kunne egt skifta oftere om leveringa var raskere. Rensemidlet jeg bruker er pyrisept. Vet faktisk ikke om det er et renemidel......ø Bare tok det jeg fant og håpet på det beste.. Dårlig gjennomtenkt, men hadde flaks xD

Er nå på 6mm og siden det ikke finnes 7mm smykker, skal jeg hoppe rett over til 8mm. Har allerede bestillt :3

2pcs 0G 8MM Black UV Acrylic Spiral Ear Plug Stretcher Taper Expander Piercing

 

Fått en Blow-out?

En Blow-out er overflødig hud som dannes(oftes på baksiden) rundt smykkekanten. Dette skjer av for hurtig strekking og gjør at huden vrenger seg fra innvendig og ut. Å massere den overflødige huden kan misnke problemet. Prøv å utvide fra den andre siden neste gang. Det er ikke noen garanti for at problemet vil forsvinne, men er da også en på-minnelse om å ikke stresse med strekking neste gang.

 

Er utviding av øret permanent?

Dersom du er under 10mm er det mulig at hullet trekker seg sammen dersom du ikke bruker smykke på en stund. Dette kan variere fra person til person, så jeg vil ikke si noe helt sikkert.

 

Kom gjerne med spørsmål! Og lykke til!(Anbefaler fortsatt å gå til folk med peiling).


Mere info og fakta finner du på: safaribodyart

Blogges!~

3 Credits

Bajassene

04.08.2012 kl.03:03

Dette visste jeg ikke. :) Kjekt med slike innlegg...forsatt med det. .D

Besøk gjerne bloggen våres, og kommenter hvis du liker noe. Hadde satt stor pris på det. :) Klemmer fra Bajassene!

acristy

04.08.2012 kl.12:58

Digger øreutviding, har selv nådd målet mitt som var 10mm<3

Hvor mange mm har du? c:
acristy: ''Er nå på 6mm og siden det ikke finnes 7mm smykker, skal jeg hoppe rett over til 8mm. Har allerede bestillt :3'' ;3
Skal opp til 12 eller 16 tror jeg :3

Skriv en ny kommentar(Som IKKE inneholder reklame for din egen blogg..)

The person who doesn't give a fuck.

The person who doesn't give a fuck.

15, Gjøvik

Ingrid her! Jeg er en random retard drittunge fra Gjøvik. Mine kallenavn er bla. Bad Girl og Zeayney. På fritiden skjer det ikke så mye, bortsett fra i tankene mine. Mine interesser er bla. sang, dans og drama. Det du skal lese nå, er om mine følelser, min stil, mine meninger og MITT liv. Enjoy! ~Negative kommentarer er ikke velkommene~

Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits