I liked it, before it was cool~

Hei.

Om dere ser på headeren, så lærer dere noe som er jævla typisk meg xD

Noe som jeg likte da jeg var yngre, men som har blitt skikkelig mainstream i det siste er bla. piercing i navelen og dip dye hair. Det går ikke en fuckings dag uten at jeg hører noe om det!! ._.

Piercing i navelen er greit nok  men når alle plutselig skal ha det blir jeg bare kvalm. So go out there and punch all the bitches who did it before you! >:c

Jaok, skal ikke si så mye om dip dye hair, men synes det egt. ser styggt ut...

Lay down, and let me be a bitch if I want! :'''''''''''''''3

Image and video hosting by TinyPic
It's..... ...so ....mainstream.....Det er greit om det er av fri vilje og fordi man synes det selv er pent! Men om det bare er for å følge trenden så er det bare patetisk.. Jeg synes folk skal være som dem de selv er. Kle seg hvordan de vil. Alle behøver ikke å være like. Det er ikke helt skandale om man skiller seg ut! Det er jo det som er kult!

Dessuten fant jeg ut at rødt hår har blitt vanlig nå.. Så gjett om jeg skal farge håret så fort fargen kommer i posten!!!

Blogges!~

No Credit

Skriv en ny kommentar(Som IKKE inneholder reklame for din egen blogg..)

The person who doesn't give a fuck.

The person who doesn't give a fuck.

15, Gjøvik

Ingrid her! Jeg er en retard drittunge fra Gjøvik. Mine kallenavn er bla. Bad Girl og Zeayney. På fritiden skjer det ikke så mye, bortsett fra i tankene mine. Mine interesser er bla. sang, dans og drama. Det du skal lese nå, er om mine følelser, min stil, mine meninger og MITT liv. Enjoy! ~Negative kommentarer er ikke velkommene~

Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits