Om dette innlegget ble publisert, lever jeg fortsatt~

Hellu!

Alt er jo bare et jævla mas! >_> Hver dag hører jeg ''Du må..'' eller ''Du skal..'' + at jeg har mye å tenke på i det siste. Er igjen lei meg for lite blogging! Men her kommer det en ny oppdatering om hva som har skjedd i det siste.

Vel, neste uke er det forestilling av musikalen Grease som skolen har satt opp. Selv har jeg fått rollen som Jan, og føler jeg har pugget replikkene. Men tror vi henger etter..

shes a carnivalRandom Shiet ♥


I kjærlighetslivet svever jeg på skyer. Jeg fikk en fantastisk gutt den 14. februar(Valentine's day) og vi har ikke kranglet en eneste gang siden da ♥ Er fortsatt like glad i han!

Bey0nd Control


Musikken varierer. En stund hører jeg på musikk som metal og hard rock for fult, i det neste er det bluse og Kristen rock.. Jeg mener, slipknot og skillet har vel en liten forkell...? Ikke alltid lett å være kristen. Jeg synes slipknot er bra, men får på en måte dårlig sammvittighet.

Rock Concert 1 by ~makes--me--wonderPepper Glaze


Humøret varierer nok like mye.. Har kranglet mye om morgnen, noe som gjør resten av dagen verre. Andre dager er jeg som en regnsky, andre er jeg som en happymeal. Føler meg svikta av noen og føler jeg har mista noen. Føler meg urespektert og utslitt.

Twitpic - Share photos and videos on TwitterLoveQuotesRusNo Credit

Skriv en ny kommentar(Som IKKE inneholder reklame for din egen blogg..)

The person who doesn't give a fuck.

The person who doesn't give a fuck.

15, Gjøvik

Ingrid her! Jeg er en retard drittunge fra Gjøvik. Mine kallenavn er bla. Bad Girl og Zeayney. På fritiden skjer det ikke så mye, bortsett fra i tankene mine. Mine interesser er bla. sang, dans og drama. Det du skal lese nå, er om mine følelser, min stil, mine meninger og MITT liv. Enjoy! ~Negative kommentarer er ikke velkommene~

Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits