Liten oppdatering~

Hei.

Jaokjaokjaok, jeg har faktisk et par gode unnskyldninger å hoste opp om hvorfor jeg ikke har blogga på en stund.
For det første så har ikke jeg hatt en jævla fritid! Det har bare hvert lekser og i helgene har det hvert teater øvelser og arrangementer fra kirka til de som skal konfirmere seg. Sånn har det pågått i flere månder, og jeg trenger fri for svarte!! Påskeferie, YOU'RE WELCOME!! Blir nok lesestoff her i ferien folkens!

Blir jo litt sliten når man har teater øvelse fra klokka 10.00 til 16.00 både på lørdag og søndag. Etter det pleide jeg å stikke til Zared. Så har hatt litt fritid da.... Litt. 

Tumblrwet behind the ears.today is beautiful.  Welcome to the world of magic ♥

Forestillingen var på onsdag, og jeg syntes det gikk bra. Men oldiser likte visst ikke temaet om suicide. Lol dem. Blir spennende å starte igjen, å se om jeg får en større rolle.

I dag har det hvert halv skrive dag i nynorsk. Vi skulle skrive en fortelling på nynorsk på 2 sider. Men ikke faen om jeg klarer å skrive en fortelling på bare to sider! Det går ikke.. Endte opp med 6 jævla sider på nynorsk. Fortellingen ble ikke så veldig bra, siden det egentlig skulle blitt 9 sider, så tenk hvor dårlig fortelling det blir når du skal kutte fra 9 til 6 sider.. Også fikk jeg ikke lest igjennom så nøye, siden læreren min ble utålmodig, så ble nok noen skrivefeil..

Whatever..

God påske!No Credit

Skriv en ny kommentar(Som IKKE inneholder reklame for din egen blogg..)

The person who doesn't give a fuck.

The person who doesn't give a fuck.

15, Gjøvik

Ingrid her! Jeg er en retard drittunge fra Gjøvik. Mine kallenavn er bla. Bad Girl og Zeayney. På fritiden skjer det ikke så mye, bortsett fra i tankene mine. Mine interesser er bla. sang, dans og drama. Det du skal lese nå, er om mine følelser, min stil, mine meninger og MITT liv. Enjoy! ~Negative kommentarer er ikke velkommene~

Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits