Tirsdag kos~

Hei.

Tirsdag, den eneste dagen i uka jeg ikke har hatt en dritt å gjøre på leeeeenge. Herlig!! De siste ukene har det hvert teater øvelse, oppmøter, sykehusbesøk, og alt sånn anna shit som ikke gir meg pusterom i hverdagen.
Lekser må man jo regne med, men jeg har valgt å ikke stresse med det, og for første gang kan man faktisk kose seg med lekser! Lol, det var faktisk ikke skrivefeil..!


Chiller med Burn og melkesjokolade. Kos -4ev3R @L0n3HATER PC-EN MIN LIKE MYE SOM JEG HATER LIVET MITT! BARE BRENN!!! Har tatt en time å blogge dette innlegget da...............2 Credits

Zared

13.03.2012 kl.21:56

Det går an å kose seg med meg også~

ingvild

15.03.2012 kl.01:28

Sikker på at det er så lurt å drikke så mye burn?! Ja, vet det kom fra rett kjeft :)) Jeg har alt for mye tid til å tenke på ting, så har mistet helt whatever greia mi... Jaja, anyways. du er søt og har søt blogg, og du burde blogge mer så lille, søte, syke Ingvild (som har vært syk i et og et halvt år nå!!!) har noe å gjøre :)<3 Og siden jeg henger så jævlig etter... Hva betyr Pew Pew?

Skriv en ny kommentar(Som IKKE inneholder reklame for din egen blogg..)

The person who doesn't give a fuck.

The person who doesn't give a fuck.

15, Gjøvik

Ingrid her! Jeg er en retard drittunge fra Gjøvik. Mine kallenavn er bla. Bad Girl og Zeayney. På fritiden skjer det ikke så mye, bortsett fra i tankene mine. Mine interesser er bla. sang, dans og drama. Det du skal lese nå, er om mine følelser, min stil, mine meninger og MITT liv. Enjoy! ~Negative kommentarer er ikke velkommene~

Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits