What doesn't kill you makes you stronger~

Helluuu alle mine stalkere! Omg, hørtes så fjortizz ut lixm....

Ville blogge et nytt meningsløst innlegg.. Kom på at jeg enda ikke har pakket til jeg skal dra til spania klokka 05:00 på mandag... Har heller ikke ryddet bort julepynten på rommet mitt xD Flink jeg.
Vetke' om jeg gleder meg egt. Synes det er så mye stress det med å reise Cx Det jeg gleder meg til da, er å ta fly, se hvordan det ser ut der og hvordan miljøtet er. Har ikke hvert så mye utenlandsk før, så når folk nevner sånne steder tenker jeg bare på vann og sand.. Og å risiko for sykdommer da. Saklig..

 Trend Coffee ? Via athosbatheblankpageСлике са ЗидаIf I can change, then anyone can change. I promise

 

Kommer desuten til å føle meg helt stuck der, siden jeg ikke kan komunisere med data eller mobil. Med mindre de har WiFi på hotellet da. Hvis ikke så drukter jeg i bassenget xC Også dro gutten miiiiin til hutta heita i natt. Tror det var til santo damingo. Lol, vi har allerede brukt over 30 kr els. på å komunisere med mobil. Ikke det at det hørtes mye ut, men om det bare var 10 meldinger els, så ble det kanskje det?

 

 No Credit

Skriv en ny kommentar(Som IKKE inneholder reklame for din egen blogg..)

The person who doesn't give a fuck.

The person who doesn't give a fuck.

15, Gjøvik

Ingrid her! Jeg er en retard drittunge fra Gjøvik. Mine kallenavn er bla. Bad Girl og Zeayney. På fritiden skjer det ikke så mye, bortsett fra i tankene mine. Mine interesser er bla. sang, dans og drama. Det du skal lese nå, er om mine følelser, min stil, mine meninger og MITT liv. Enjoy! ~Negative kommentarer er ikke velkommene~

Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits