Hva forventer man av drittunger..?~

Helluu!

Er trist nå siden Burnen snart er tom og det er så gooooooooooodt! :C Også elsker jeg tanken på at jeg skal sove bort dagen i morra!♥ Mamma skulle ringe Solvei(hu som jobber på teateret) å si i fra et jeg ikke ble med på NAV for å hjelpe til med å rydde i klelleren. Jeg har ikke hatt en helg der jeg bare kunne ha slappet av på over 5 uker!! Så nå sitter hu nok hjemme å griner.. Føler meg ikke så jævla badass fordi vi hjalp til i fjor, og om hun faktisk har tenkt til at vi skal spille et teater stykke på svensk kan hun bare gå og ta seg en bolle!!

Og jeg er fortsatt sur for det men anmerkningene.. Jeg mener:

1# Anmerkning for å komme for sent til fleksi. (Stygge lærer som protesterer på at jeg gjorde det med vije!!)

2# For å skulke en engelsk time der vi skulle se en norsk film på norsk. Grunden til at jeg skulka den timen var fordi jeg ville stille opp for vennina mi som akuratt hadde fått dårlige nyheter. Men ble ferska da vi satt i gangen..

3# For å gjøre mattelekser?? Læreren sa vi skulle levere matte leksene innen fredag. Jeg hadde to oppgaver igjen, noe som tok 2 minutter, men da jeg laverte oppgaven sa læreren at jeg skulle levere den til mattetimen, ikke i mattetimen.. Wtf liksom.. Gå og lag deg lipgloss!(Det er faktisk litt morsommt om du vet hva lipgloss er laget av.. Men også litt grovt.. Sorry!♥)

4# For å være i Tranberhallen i matfriminuttet. Jeg var den ene av 5 som fikk anmerkning.. Å jeg visste ikke engang at det ikke var lov!

Og masse anna usaklig bullshit.. Men skal bytte klasse da! For da er det muligens sp jeg skjerper meg. Nå går jeg i C, men skal bytte til A eller B og se om jeg trives bedre der. Blir spennende C:

 

Trur jeg skal kjøpe hårfarger i morra. Også er det 99 kr for den hårfargen jeg bruker først på vita! :3


 

Da gikk Burnen tom.. Nothing to do here :C Natta folks!♥No Credit

Skriv en ny kommentar(Som IKKE inneholder reklame for din egen blogg..)

The person who doesn't give a fuck.

The person who doesn't give a fuck.

15, Gjøvik

Ingrid her! Jeg er en retard drittunge fra Gjøvik. Mine kallenavn er bla. Bad Girl og Zeayney. På fritiden skjer det ikke så mye, bortsett fra i tankene mine. Mine interesser er bla. sang, dans og drama. Det du skal lese nå, er om mine følelser, min stil, mine meninger og MITT liv. Enjoy! ~Negative kommentarer er ikke velkommene~

Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits