Forsiktig med hva du sier..~

Hei.

Er kjempe happy!

Har nemlig fått en del kommentarer i dag. Som da en randome fyr fra klassa ropte ''emo!'' etter meg eller da kammeraten min sa at engelsken min sugde. Men det skulle jo ikke være nok det.. På klubben har jeg nemlig enda en kammerat. Og han har fått dett opp for meg at jeg er ei svak lita jinte.. Så da jeg kom hjem og var overveldet av disse kommentarene, var gleden enda ikke over.. Var visste en til som ville banke inn i hodet mitt at engelsken min sugde. Håper det at broren min kaldte meg loser var det siste..


 

People=Shit -Slipknot

 

Prøver ikke å henge ut noen, men tenk over at selvom du tåler å ta i mot dritt, så er det kansje ikke alle som gjør det.. Mulig det blir ment for morsomt, men man kan jo bli såret for det! Desuten.. Hvorfor rake ned på noen med å si noe negativt, når du kan motivere noen med å si noe positivt?

Det er bra å være ærlig, men ikke alt bør nevnes.. 3 Credits

acristy

04.02.2012 kl.08:52

Fuck labels :3

n_n

Karina

04.02.2012 kl.11:16

Stakkars! Jeg er her for deg Ingrid^^

Fuck de andre som slike negative kommentarer. Jeg synes du er en awesome, kul, epic, snill, pen jente<3
Karina: Awww, takk Karina <3 Betyr mye! <3

Skriv en ny kommentar(Som IKKE inneholder reklame for din egen blogg..)

The person who doesn't give a fuck.

The person who doesn't give a fuck.

15, Gjøvik

Ingrid her! Jeg er en retard drittunge fra Gjøvik. Mine kallenavn er bla. Bad Girl og Zeayney. På fritiden skjer det ikke så mye, bortsett fra i tankene mine. Mine interesser er bla. sang, dans og drama. Det du skal lese nå, er om mine følelser, min stil, mine meninger og MITT liv. Enjoy! ~Negative kommentarer er ikke velkommene~

Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits