Bullshit, stress og sånnt..

Hallo.

Oh yeah, har skjekka hvor mange annmerkninger jeg har i dag, og hadde bare 2!!! xD Skulle egentlig ha hatt 5+ men lærerne er sløve.. Den ene anmerkningen var for at jeg kom for sent til fleksi.. Wtf?! Det er jo frivelig?? Fuck den stygge @#$x*!!

Blah, blir stressende dag i morra.. Skal på Ynglingen på partY møte, så til teateret som begynner igjen så har jeg blitt tving til solariumet igjen.. Gr8 life.

The day I met himGoodbye Wendy.Were the kids of war and peaceLove is our resistance.

Også var jeg på sang audition i dag. Synes det gikk ganske greit C: Sang We clap our hands in the sanctuary, ikke vits i å søke på den siden teksten er ikke helt den samme.. xP Sånn! Nå har jeg sagt det, Daniel! Men du leser ikke bloggen min så mohahahahaahhahahaha >:D Stakkaren holde på å miste hånda på veien hjem fra skolen, siden han tok av meg lua.. o.o Advarsel folkens!!

Omg, pc-en min er en styggere jævel enn meg jo! >.> Også er det mange som snakker til meg på en gang, stress. I'm to popular for this shit!♥ Luv u guys!

 

4 Credits

FIlip

31.01.2012 kl.20:54

More people talking to you? Does that mean.. do i.. have to.. share )=?

linamaria<3

02.02.2012 kl.20:51

digger deg<3
linamaria: Fordi jeg digger dere! <3
FIlip: What you mean?

Skriv en ny kommentar(Som IKKE inneholder reklame for din egen blogg..)

The person who doesn't give a fuck.

The person who doesn't give a fuck.

15, Gjøvik

Ingrid her! Jeg er en retard drittunge fra Gjøvik. Mine kallenavn er bla. Bad Girl og Zeayney. På fritiden skjer det ikke så mye, bortsett fra i tankene mine. Mine interesser er bla. sang, dans og drama. Det du skal lese nå, er om mine følelser, min stil, mine meninger og MITT liv. Enjoy! ~Negative kommentarer er ikke velkommene~

Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits